Hoppa till innehåll

Vill du vara med och spela ”spontanfotboll”?

I ett samarbete mellan IFK-Haninge och skol-IF bjuder vi in dig som är mellan 16 och 20 år, boende i Haninge, och som vill spela fotboll bara för att det är kul. Du behöver alltså inte gå på gymnasiet i Haninge för att få delta.

Aktiviteten är gratis och kommer att ledas av erfarna ledare från IFK-Haninge.

Du behöver inte ha några fotbollsskills eller vara med i något lag, du binder inte upp dig på att komma varje gång. Målet är att ha kul tillsammans och att kanske lära känna nya kompisar. Tveka inte, alla ungdomar från Haninge är välkomna!

I första steget kommer vi att ha spontanfotboll från och med vecka 16 till vecka 23.

Måndagar från och med 25/4 mellan 15.30-17.00 kör vi en blandgrupp, det vill säga både tjejer och killar tillsammans. Vi möts vid entrén till Torvalla IP, snurrgrindarna som leder in till fotbollsplanerna. Vi kommer att spela utomhus på någon av Torvalla IP`s fina fotbollsplaner.

Onsdagar från och med 20/3 mellan 15.30-17.00 har vi en grupp för tjejer. Vi kommer att spela i TT-hallen på Torvalla. Vi möts vid ingången till TT-hallen som ligger på baksidan av Torvalla simhall. Det kan vara bra att ha med sig inneskor, annars får det bli i strumpornaJ

Du får gärna anmäla ditt intresse i förväg så att vi kan se hur många som vill vara med, gå in på den här länken https://docs.google.com/forms/d/1_ypt_nRw0_L_Vczqq0efNu0_kFsr3nORgVlycpKowzQ/edit

Har du frågor kan du vända dig till lärarna Tommy Olsson (tommy.olsson@haninge.se) eller Robert Wallstèn (robert.wallsten@haninge.se) som har hand om skol-IF på Fredrika Bremergymnasiet.

 Du kan också höra av dig direkt till Joakim Andersson på IFK-Haninge (joakim.andersson@ifkhaninge.se)

Du är även välkommen att bara dyka upp om du vill kolla in om det känns som något för dig.