Hoppa till innehåll

Välkommen till IFK Haninge, Hassan Hallal

Vi välkomnar Hassan Hallal som huvudtränare för vårt herrlag. Hassan ansluter från seriekonkurrenten Assyriska FF.

Många lag som drog i dig efter en stark säsong med Assyriska, varför föll valet på IFK Haninge?

Det stämmer, fick ett par intressanta förslag från 1an norra samt södra och IFK Haninge. Jag har hela tiden varit tydlig med vad jag vill med min tränarkarriär och det är att sträva om att bli så bra som möjligt och att den klubb jag kommer till vill sträva åt samma håll. 2023 vill jag vara en bättre version utav mig själv och här hittar jag samma vilja. Sen har jag haft en bra relation till Omar under en längre tid vid sidan av fotbollen och nu var tajmingen och stunden inne för oss att börja jobba tillsammans.

Vad har du för förväntningar på kommande säsong och vad kan man förvänta sig av dig?

Med höga ambitioner kommer även stora förväntningar och det leder till att man alltid utgår ifrån att man ska vinna fotbollsmatcher. Mina förväntningar är att IFK ska utveckla spelare, lag och ledare till att vara så bra att man kan utmana om att vinna en serie. Vad klubben, laget och spelarna kan förvänta sig i mig är en pedagogisk ledare som ser till människan först och sen spelaren utan att för den delen gå miste om vinnarkulturen. För om det är något jag har svårt för så är det att förlora.

Finns inga bra förlorade matcher alla slutar på samma sätt 0p

Några slutliga ord till alla förväntansfulla?

Jag vill tacka ledningen och klubben för förtroendet och lovar att jag alltid tar mig tid för alla som vill prata ner på Torvalla IP! Så kom fram och tjöta lite.

Vecka 2 drar vi igång säsongen. VI ska göra allt för att skapa en minnesvärd säsong.