Hoppa till innehåll

Välkommen till IFK Haninge, Giannis Tsombos

IFK Haninge välkomnar Giannis Tsombos! Giannis kommer, tillsammans med Omar, vara ansvarig kring herrlaget. Giannis kommer jobba i ett nära samarbete med tränarna samt finnas som bollplank i föreningen.

Välkommen till IFK Haninge Giannis! 

Tack!  

Vem är Giannis och vad blir din roll i ”teamet” säsongen 2023?  

Som tränare har jag tränat Akropolis IF i div 2 och div 1 under 3 säsonger. Sedan har jag även tränat Newroz FC i div 2 och har Uefa A utbildningen. Jag har varit i kontakt med Omar under några år kring tränaruppdraget för Haninge men familjelivet sätter lite stopp för det än så länge. Under de år som jag inte tränat har jag alltid varit i kontakt med olika tränarkollegor, spelare och sportchefer som jag sugit åt mig mycket kunskap och erfarenhet av. Nu har jag tillsammans med Omar tagit fram en roll som passar mig och föreningen där vi verkligen kan dra nytta av varandras kompetenser. Kort sagt kommer jag att stötta upp Omar i sportchefsrollen och tränarteamet för kvalitetssäkra den verksamhet vi bedriver på både lång och kort sikt. Jag kommer även att vara nära spelarna och fungera som ett bollplank mellan alla led där vi delar erfarenheter och driver varandra och föreningen framåt. 

Vad har du för förväntningar på kommande säsong? 

Jag förväntar mig att vi utvecklar hur vi bedriver verksamheten kvalitativt ur alla perspektiv så att vi kan prestera som vi önskar redan i år och hållbart över tid. 

Några slutliga ord till alla förväntansfulla?  

Vi har något riktigt bra på gång och vi längtar bara efter att få lämna planeringsstadiet påbörja resan. 

Herrarna startar igång säsongen under vecka 2.