Hoppa till innehåll

Två poäng gavs bort

Armeisk-Syrianska på hemmaplan. Ett spelsuget hemmalag och en första halvlek där det långa stunder var spel mot ett mål. IFK tar ledningen i minut 2 när Bilal klackar in en hörna. 2-0 i minut 6 av Ferid och allt ser bra ut. Eminn hade lekstuga på sin kant och kom förbi i princip varje gång. 2-0 i paus, vilket Armeisk ska vara mest nöjda med. IFK borde avgjort denna match efter 45 minuter.

Andra halvlek fortsätter med ett stort övertag för IFK, men skapas inte så mycket. Med 30 minuter kvar släpper vi in ett alldeles för enkelt mål och 1-2. Sista halvtimmen är det sämsta man skådat på Torvalla IP på länge. Passiviteten var slående och vi lät plötsligt Armeisk dominera matchen. Vi valde även att spela med någon typ av fembackslinje, vilket inte fungerade alls. Ett fegt och passivt hemmalag fick se Armeisk kvittera med ännu ett alldeles för enkelt mål. 2-2 blir slutresultatet och spelare samt tränare bör titta sig själva i spegeln efter denna match, för detta kan man omöjligt vara nöjda med! Trist att avsluta vårsäsongen på detta sätt!

Amin Faily:

”Säsongens jobbigaste poängtapp där vi sett till målchanser första halvlek borde gjort både 3an och 4an. Men det stannar vid 2-0. Andra halvlek kommer vi ut och slutar spela. Vi slutar följa matchplan och arameiska tillåts sätta både en reducering och sedermera en kvittering.

Stor besvikelse att avsluta säsongen med detta resultat

Nu gäller det att ladda om batterierna analysera första halvan och komma tillbaka starkare mer fokuserade till hösten”