Hoppa till innehåll

Stark laginsats gav tre poäng

Efter 0-5 mot Sleipner på bortaplan var det dags för hemmamatch mot FOC Farsta. Ett hårt arbetande lag som skapat problem för dom flesta lag i serien mot ett revanschsuget hemmalag.

Ett stabilt hemmalag under 90 minuter, där bortalaget kommer till väldigt få målchanser. IFK får en straff i minut 35 som Sal förvaltar och ledning i paus med 1-0.

På en högerhörna i minut 52 nickar Aziz in 2-0 och IFK kan kontrollera matchen efter det.

Hassan Hallal:

Efter den tuffa 5-0 förlusten var det lite upp till bevis på vilka vi ville vara resten utav året.

Vi laborera om lite och många som naturligt spelat mycket fick en nödvändig vila. Spelare som spelat mindre i starten utav säsongen kliver in och gör mer eller mindre allt rätt från första minuten. Det visar ännu en gång att man vill man vinna matcher så behövs samtliga spelare.

Vi har redan internt hyllat Linus vår målvakt som på kort varsel kliver in istället för Adrian som stått de flesta matcherna. Inga små skor att fylla men Linus gör det med bravur.

Annan spelare som är värd att nämna är Aziz (från IK Nordic) som knappt tar ett felsteg under hela matchen och Cihans (två assist för dagen) sätter oss i lägen gång på gång. Cihan tillsammans med övriga i backlinjen, Bilal, King och Utmärkte Adam Kasa, sopar rent och Farsta tillåts inte skapa mycket.

Stor laginsats och detta höjer moralen kring truppen att alla är lika viktiga under olika faser under säsongen.

Tack till Farsta som spelare en trevlig och klurig fotboll som över tid kommer resultera stora svårigheter för övriga motståndare.”

Ny match redan på fredag, då Rågsveds IF väntar på Hagsätra IP. Avspark 20:00