Hoppa till innehåll

Samarbetet med 123ink fortsätter

123ink är ett e-handelsbolag som bedriver sin verksamhet på Lagervägen i Jordbro. Sedan starten i Sverige har man betjänat över 300 000 kunder. Vi fick möjlighet att träffa Adnan Kusmic Brejding från företaget.

Adnan, vad är din roll på 123ink?

Jag är Landschef på 123ink.se och har i princip jobbat med allt på företaget. Lagerarbete, kundtjänst, inköp, ekonomi. Det har varit en otroligt kul och givande resa.

Vilka är företaget 123ink? Vad säljer ni?


Vi säljer främst skrivare, skrivartillbehör och kontorsmaterial. Det senaste två åren har vi utökat sortimentet rejält och nu säljer vi bland annat belysning, städprodukter, batterier, kaffe och kafferengöringsprodukter samt mycket mer. Inom samtliga kategorier finns produkter riktade mot både företag och privatpersoner. Vi lanserade även 123-3D där vi säljer 3D skrivare och filament samt tillbehör till 3D skrivarna. Det finns något för alla helt enkelt!

123ink har enormt många olika produkter, hur många? Vad säljer ni mest av?


Just nu erbjuder vi över 30 000 produkter på 123ink.se och de produkter som vi packar och skickar mest av nere på lagret är skrivare, bläckpatroner och tonerkassetter. Vi ser dock att efterfrågan på, främst kontorsmaterial men även alla andra kategorier, ökar. Det är otroligt kul.
På 123-3D.se erbjuder vi tusentals 3D relaterade produkter och vi ser en stor efterfrågan och ständigt ökat orderflöde där också!

Ni har lagret i Jordbro, hur många arbetar där?


Idag har vi ett fantastiskt team på totalt 32 personer. Jag skulle inte bli förvånad om vi landar på närmare 40 i slutet av året.

Hur är idrottsintresset hos företaget?


Generellt råder ett gott idrottsintresse. Vi erbjuder de anställda ett friskvårdsbidrag på 2500 SEK per år och nästan alla nyttjar det!
Sport är ett vanligt förekommande samtalsämne vid luncherna och vi brukar gå och spela padel tillsammans ett par gånger i månaden. Ett par av våra anställda har kopplingar till IFK Haninge vilket är otroligt kul.  

Vi är enormt tacksamma för ert stöd. Är det självklart för er att stötta föreningslivet och varför?


För oss är det en självklarhet. Vi tycker att sport bidrar till gemenskap och sammanhållning. Det är viktigt att få ta del av det, främst för barn och ungdomar, men även för vuxna. Sedan gynnar det även oss som företag med en lokal kännedom och närvaro i Haninge. Vi har många gånger fått höra att personer känner igen oss från IFK Haninges tröjor.

Har IFK Haninges medlemmar någon rabatt hos er och hur går man tillväga för att beställa?


Absolut har ni det! Ni har 15% rabatt på allt vi säljer i varumärket 123ink. Den kan ni antingen nå via IFK Haninges hemsida eller om ni skriver in http://www.123ink.se/123ifk i er webbläsare.

Stort tack Adnan och hela teamet på 123ink för ert stöd till vår förening! Härligt att ni fortsatt är med på vår resa!