Hoppa till innehåll

Premiär i P17

Årets premiär i P17 spelades på bortaplan. Karlslunds IF FK stod för motståndet på Karlslund Arena.

Karlslund börjar matchen bäst och kan också gör 1-0 i 17 minuten efter en omställning. Vi slår en hörna som hamnar för långt ut och missar i duellspelet. Plötsligt friläge och ledning för hemmalaget. Efter målet tar vi över en stor del av bollinnehavet och börjar succesivt skapa målchanser. I minut 38 kvitterar vi efter ett fint anfall. Pausvila och 1-1.

Andra halvlek och fortsatt stort bollinnehav, men svårt med målskyttet. I minut 58 kommer vi runt på högerkanten och får äntligen utdelning, 2-1. Efter målet lossnar målskyttet ordentligt. Vi lyckas till slut vinna matchen med hela 6-1. En fin seger i premiären mot, som alltid, tuffa Karlslund på bortaplan. Härlig start på säsongen. Nästa match på Torvalla IP mot Nyköping BIS på långfredagen. Matchstart klockan 14:00.

Tränare Aras Mohammadi om matchen: ”Premiärmatch mot Karlslund på bortaplan. Hemmalaget började bäst. Efter en dålig offensiv hörna ställer dom om och vi står och sover, 1-0. Vi reser oss och lyckas kvittera innan paus. I andra lyckas vi gör viktiga 2-1 målet och efter det islossning där vi gör fyra mål till. Slutresultatet 6-1, skönt med en bra start och 3 poäng.”

P19 spelade sin premiär i Superettan förra helgen. Vi gör en helt okej insats där vi borde fått utdelning innan paus. Istället leder Stocksund med 1-0 när domaren blåser för halvtid efter mål i sista minuten. I början av andra gör Stocksund 2-0 och kan genom det kontrollera matchen. Vi försöker forcerar och skapar en del lägen, men Stocksund lyckas hålla nollan och vinna med 2-0. Kändes som en match där första målet blev viktigt, det kunde vi gjort i första. Nu gjorde istället Stocksund göra det och kan med det spela med ett större tålamod. Stocksund är ett bra lag och kommer bli ett topplag i denna serie. Hemmalaget kan ta med sig en hel del bra saker från matchen. Helgens match mot Degerfors blev tyvärr inställd, då vädret skapat kaos i Degerfors. Nästa match hemma mot Örebro SK på annandag påsk. Matchstart 13:00 på Torvalla IP.