PARTNERS

Om ICA Maxi Haninge: Maxi ICA Stormarknad Haninge har allt du behöver – god mat, prylar till hemmet, catering, ICA Matkassen, Maxiköket, Online och mycket mer!

Om Torvalla bil: Vi är ett familjeföretag med 40års erfarenhet inom bilbranschen. Etablerade på fyra orter i Stockholm: Albyberg | Haninge | Sätra | Värmdö. Vi är auktoriserade återförsäljare för 7st bilmärken och erbjuder alla tjänster inom bilförsäljning och servicemarknad.

Om Nordic Wellnes: Nordic Wellness är en av Sveriges största och bästa friskvårdskedjor med 292 gym i Sverige. Det ger oss unika möjligheter att ständigt utveckla våra klubbar och att ligga i framkant när det gäller utbud, kvalitet, personal och inte minst pris. Hos oss ska alla känna sig hemma – det är viktigt för oss!

Om 123 Ink: 123ink.se eller 123ink AB är ett svenskt e-handels bolag med ett stort och brett utbud av bläckpatroner, lasertoners, skrivare och kontorsmaterial som ständigt utökas. Sedan starten i maj 2015 tills september 2021 så har vi haft nöjet att betjäna mer än 250,000 privatkunder och företagskunder i Sverige

Vill du bli vår nästa partner?

Vi har många olika paket!