Hoppa till innehåll

Omgång 2 Ligacupen

Idel hemmamatcher under helgen som gick. P16 och P19 på lördagen samt P17 på söndagen.

P16 först ut på lördagen, där väntade Hammarbys P16. Det blir en ganska jämn match där Hammarby avslutar första halvlek bäst och gör två snabba mål. Vi skapar en del lägen i andra, men är inte tillräckligt noggranna i avsluten. Matchen slutar 0-2

Tränare Adem Mert: ”Vi möter ett tufft motstånd som gillar att kontrollera bollinnehavet. I första halvlek ger vi dem lite för stora ytor att jobba i. Tycker vi förbättrar det i andra markant och stänger till igen. Vi skapar även lite mer målchanser i andra, bland annat några riktigt skarpa lägen. Lite mer skärpa i sista tredjedelen så skulle vi kunna fått med oss ett bättre resultat. Totalt sätt en bättre prestation än i första matchen och det viktigaste just nu är att vi blir bättre hela tiden”.

P19 spelar direkt efter P16. Man möter ett riktigt bra IFK Norrköping. Norrköping får tidigt 0-2 och kontrollerar sedan matchen i 90 minuter och vi är aldrig nära dom idag. Matchen slutar 0-6.

Tränare Robert Isesund: ”Vi fortsätter jobba vidare med utvecklingen av individer och laget. Matchen visar många områden som vi kan jobba med och förbättra. Denna match får bli en lärdom vi tar med oss. Vi vinner och förlorar tillsammans, inte alltid man får resultaten man vill.”

P17 avslutar helgens Ligacup mot Nyköping BIS. Ett väldigt stort bollinnehav matchen igenom, men väldigt svårt att få in bollen. Vi vinner till slut, efter ett väldigt sent mål, med 3-2.

Tränare Aras Mohammadi: ”En match med stort bollinnehav till vår fördel. Vi är slarviga och inte tillräckligt distinkta i sista tredje delen, vilket gör att vi inte omvandlar bollinnehavet till målchanser. Vi tar även för lite löpningar bakom motståndarnas linjer och utnyttjar inte ytorna som finns där. Skön karaktär på killarna som ändå lyckas avgöra matchen i slutminuten.”

Till helgen väntar omgång 3.

P19 möter AFC på Torvalla IP lördag klockan 12:00

P17 möter AIK på Skytteholm IP lördag klockan 16:00

P16 möter AFC på Skogsängens IP (Eskilstuna) söndag klockan 11:00

Herrarna spelar träningsmatch mot FC Stockholm på lördag klockan 14:15.