Hoppa till innehåll

Oavgjort i Skogås

1-1 borta mot Skogås/Trångsund. Inte riktigt tillbaka i vinnarspåret, men ett fall framåt spelmässigt och en viktig poäng.

IFK blir tillbakapressade första 20 min, laget har svårt att få ner bollen på marken Skogås får mata bollar på snabba forwards. Efter en stund kommer laget in bättre i matchen, vinner närkamper och börjar spela bollen efter marken. Då blir matchbilden en annan och IFK är det klart bättre laget. En stund innan halvtidspausen blir det också 1-0 till IFK efter ett fint anfall som Fanny avslutar på bästa sätt.

Andra halvlek fortsätter som den första. IFK spelförande och Skogås hotar emellanåt med sina kontringar. Kvitteringen kommer efter en hörna som avslutas i krysset, helt otagbart! IFK trycker sedan på för seger, skapar en del målchanser och hörnor, men det blir inga mer mål. Matchen slutar 1-1.

Magnus Tyrgrim:

”Vi visar bredd och styrka genom att komma till match med en komplett trupp, trots flera sjukdomar och skador. VI tar med oss en poäng och fortsätter ”hålla fältet bakom oss””