Hoppa till innehåll

Nu öppnar vi upp för provspel till både vår DJ och vår Damtrupp

Nu öppnar vi upp för provspel till både vår DJ och vår Damtrupp

IFK Haninge är en stor klubb och nu spänner vi bågen och gör en ordentlig satsning på dam- och flickdelen av föreningen. Damerna spelar säsongen 2023 i div 4 och målet nästa år är att komma tillbaka i div 3. Vår satsning är långsiktig och på sikt vill vi nå högre än så.

Vi har en ung, motiverad och ambitiös trupp som under ledning av vår erfarna och uppskattade huvudtränare Magnus Tyrgrim tagit stora utveckling kliv i sin utveckling under detta år.

I år har vi haft en gemensam DJ och damtrupp. Nästa år kommer det vara två separata trupper men med ett väl utvecklat samarbete.

Under vintern fortsätter vi att träna på vårt uppvärmda konstgräs  Vi kommer också att köra separata fyspass 1 gång/v , inomhus. Dessa leds av vår fystränare Therese Lindh som brinner för att bygga våra tjejer såväl fysiskt som mentalt.

På instagram.com/ifkhaningedam kan du lyssna på tankar från Magnus och Therese.

Vi jobbar under devisen ”Ge f-n aldrig upp” och med ledorden Glädje, gemenskap, våga, öppenhet.  Vi söker dig som delar vår ambition.  Du kanske är lite äldre och vill bidra med rutin och erfarenhet till vår damtrupp? Eller lite yngre och vill utvecklas inom ramen för senior-  eller juniorfotboll. Oavsett, känn dig varmt välkommen att komma och provträna hos oss och träffa vår  trupp och våra ledare!

Kontakt Dam
Mattias Grundström, Sportchef Dam
dam@ifkhaninge.se
0735263042

Kontakt DJ
Anmälan via formulär Klicka här
Mattias Grundström, Sportchef Dam
dj@ifkhaninge.se
0735263042