Hoppa till innehåll

IFK Haninge storsatsar på dam- och flickverksamheten

Vi har under de senaste åren vuxit rejält inom flickverksamheten och idag har vi flera hundra tjejer i föreningen.

  • Många flickor söker till oss tidigt för att spela fotboll viket betyder att vi har en väl fungerande verksamhet på flicksidan. Nu ska vi se till att vi gör verksamheten ännu bättre och ger flickor alla möjligheter att bli så bra dom själva vill. Föreningens tydliga mål är att vara östra Södertörns ledande fotbollsklubb, såväl fotbollsmässigt som socialt, detta är nästa steg mot det. säger Klubbchef Joakim Andersson

Nu stärker vi organisationen kring flick- och damverksamheten. Hos oss ska alla ha samma förutsättningar att utvecklas som fotbollsspelare. Mikael Ersson tar en ny roll som Sportchef för Flick/Dam, Mattias Grundström att bli Sportchef Dam och Vladan Tomic är utvecklingsansvarig för flicksektionen.

  • Genom att utöka organisationen kring Flickverksamheten och använda kompetensen som finns i föreningen kommer vi kunna ta stora steg snabbt. Det har tagit många år att bygga upp föreningens pojkakademi och med dessa erfarenheter kommer vi kunna göra en mycket snabbare resa för flickorna. Det ska bli en spännande resa som vi nu äntligen påbörjar, där vi har stora mål med verksamheten. Välkomna Micke, Vladan och Mattias till IFK Haninge, nu kör vi.

Micke, Vladan och Mattias kommer tillsammans med Felix Engfeldt (Akademichef) och Omar Moggi (Sportchef) bilda ett sportråd där vi säkerhetsställer att vi utvecklar HELA verksamheten på samma sätt framöver. Klubbchef Joakim Andersson kommer att leda det arbetet.

Sportchef Flick/Dam: Mikael.ersson@ifkhaninge.se

Sportchef Dam: Mattias.grundstrom@ifkhaninge.se

Utvecklingsansvarig Flick: vladan.tomic@ifkhaninge.se

Klubbchef: Joakim.andersson@ifkhaninge.se