Hoppa till innehåll

Herrjuniorerna först ut!

IFK Haninges herrjuniorer var först ut i IFK Haninges första officiella tävling inom innebandyn! Newbody Floorball Cup är en turneringen med där några av dom bästa lagen i Sverige deltar.

Täby FC, Hammarby, Team Thorengruppen, IK Sirius och Åkersberga/Vallentuna väntade under turneringen som spelades i norra Stockholm.

”Cricke” Norén:

”I helgen spelade vi vår första cup för säsongen och den första någonsin som IFK Haninge, stort! Vi spelade fem matcher med lite blandat resultat.

Täby FC: Fredagskväll och förlust med 2-3. Vi tycker det är en jämn match, men att vi inte riktigt når upp till vår bästa nivå. Det märktes att det var vår första match för säsongen.

Hammarby: Lördagsmorgon. Vi är inte riktigt på tårna denna match, men det var ändå ett kliv framåt jämfört med matchen mot Täby. Torsk 2-5 mot ett bra Hammarby

Team Thorengruppen: Lördag och ytterligare en förlust. Här tycker jag dock vi borde ha vunnit. Skärpan i avsluten är inte där och det märks att det är tidigt på säsongen.

IK Sirius: Sista matchen på lördag och äntligen vinst. 6-2 slutar matchen. Vi spelar lika bra som matchen innan, men nu sitter istället avsluten. Rasmus Notlöv gör dessutom hattrick. Vår bästa match under turneringen.

Åkersberga/Vallentuna: Söndagsmorgon klockan 08:30 i nya, fina Österåkers multiarena. Vi vinner sista matchen med 6-5. En match som blir onödigt spännande, då vi har 6-3 med bara 1,5 minuter kvar av matchen.

Vi gör en bra första turnering och får många bra svar av spelartruppen. Vi fortsätter gnugga på med träningar fram till seriestart.

Stötta oss gärna på plats i Lyckebyhallen under säsongen!!