Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 9

Efter smällen mot IK Sleipner senast så väntar hemmamatch på Torvalla IP mot FOC Farsta. FOC har varit lite upp och ner under säsongen, men tog senast en övertygande seger på hemmaplan mot IFK Eskilstuna med 4-1. FOC tränas av två gamla IFKspelare, Ahmed Riahi och Josef Rakez, Ahmed med många säsonger som lagkapten hos IFK. Bland spelarna så har vi Yusupha Jammeh som tidigare spelat i vår akademiverksamhet, han är dock avstängd på lördag. FOC ett hårt arbetande lag som IFK får se upp med på lördag.

IFK åkte på en riktig soppatorsk senast. Hela 0-5 mot IK Sleipner svårt att förklara bort, man var helt enkelt inte tillräckligt bra. Förhoppningen är att spelarna vill visa att förra matchen var ett olycksfall i arbetet och att vi får se ett riktigt taggat hemmalag på lördag.

Hassan Hallal:

”Efter en riktigt tung smäll mot Sleipner tar vi ny fart mot Farsta.

Vi behöver börja förstå att vinna är allt och inget annat är gott nog. Under träningsveckan har vi pratat, tränat och fokuserat på hur vi snabbt tar oss tillbaka. Farsta kommer att bli en svår nöt att knäcka. Duktiga tränare och många spännande spelare som glider under radarn. Farsta har allt för att skada oss om vi inte är på tårna från första minuten. Vi har bra koll på våra vänner Farsta och vi tror oss ha alla förutsättningarna för att vinna. Lördag är matchdagen och tiden är 14.00!
Varmt välkommen ner till Torvalla IP”

IFK Haninge – FOC Farsta lördag den 27 maj klockan 14:00 Torvalla IP