Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 6

Dags för tredje hemmamatchen säsongen 2023 och vi välkomnar IFK Eskilstuna till Torvalla IP. IFK Eskilstuna har startat serien med två segrar, en oavgjord och två förluster. Senaste matchen slutade 1-1 på hemmaplan mot Mjölby.

IFK vann den tuffa bortamatchen mot Assyriska FF. AFF var dock en straffmiss i den 93e minut i från att kvittera. Sköna tre poäng in på kontot och första poängtappet för AFF i årets serie. På hemmaplan har IFK varit dåliga 2023. I första hemmamatchen spelade man upp sig sista 30 minuterna och nådde ett oavgjort resultat mot Nacka FC. I den andra hemmamatchen mot Smedby var det inget som var bra! Något som varit gemensamt för båda hemmamatcherna är att vi tidigt i matcherna lyckats ta ett rött kort. Blir lite svårare att vinna matcherna då. Disciplinen behöver finnas hos hemmalaget i denna match!

Hassan Hallal:

”Mersmak! Vi tar med oss 3p från förra helgen (2-1 Assyriska FF) och vill självklart fortsätta på den vägen. Helgens motstånd har speglat våra resultat och har både blandat och gett. Nu möts vi i ett läge där vi kommer starka från en riktigt bra trend. Amin, som scoutat Eskilstuna, har en gedigen plan för hur vi ska ta andra raka segern. Vi har bra koll på våra motståndare och det gör det lite lättare att ta sig an matchen.

Med detta sagt så finns det bara en väg för oss att fortsätta att vandra på denna stig och det är gas i botten från minut 1. Vi ser fram emot en välspelad match och välkomnar publiken att stötta oss till 3p.”

IFK Haninge – IFK Eskilstuna

6 maj klockan 14:00 Torvalla IP!

Stötta oss gärna på plats!!