Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 5

Efter den tunga förlusten förra helgen mot Smedby, så blickar herrarna framåt. Gissar på stor revanschlusta på söndag när Assyriska väntar på bortaplan.

Assyriska har inlett serien strålande med fyra raka segrar. Senast en stark bortaseger mot IFK Eskilstuna med 3-1. Laget har gjort hela 12 mål på sina 4 matcher, vilket är klart mest i serien.

IFK har inte nåt upp till sin potential denna säsong. Laget har varierat för mycket i prestationerna och enkla misstag har direkt straffat sig. I både hemmamatcherna har vi spelat med en man mindre i stora delar av matchen, vilket naturligtvis inte gör det lättare. Nu är det dags att lyfta och gissar vi får se ett IFK med stor hunger på söndag.

Tränare Amin Faily:

”Träningsveckan har sett bra ut och killarna är revanschsugna efter den mindre bra insatsen mot Smedby. Ännu en gång är vi inte påkopplade från start och tar ett rött kort för andra hemmamatchen i rad.

På söndag åker vi till Södertälje och möter ett obesegrat AFF. Det gäller att vi är påkopplade både mentalt och fysiskt för att vi ska kunna hämta hem ett bra resultat”

Avspark på söndag den 30 april klockan 16:00 på Södertälje Fotbollsarena.