Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 21

Toppmöte väntar på Torvalla IP när tabelltrean IK Sleipner besöker oss på lördag. IKS som tidigt tippades som favoriter i serien och man har hållit sig i toppen under hela säsongen. IKS vann hemmamatchen med hela 5-0 efter en bedrövlig insats av IFK, det lär bli en jämnare match på lördag. Sex matcher kvar av årets serie

IKS vann senaste matchen mot IFK Eskilstuna med 3-1. Laget hade ledningen med 2-0 redan efter 16 minuter mot ett formlöst IFK Eskilstuna. IKS befinner sig på tredjeplats i tabellen, bara en poäng bakom lördagens motståndare. Matchen på lördag blir således extremt viktig inför dom fem sista matcherna i serien.

IFK vann mot Mjölby på bortaplan senast efter en medioker insats. Att, insatsen till trots, ändå kunna vinna är en styrka i sig, Adrian har hittat en fin höstform i kassen och William har gett stabilitet defensivt. Det börjar dessutom se bättre ut på skadefronten, så IFK borde vara redo för att toppinsats på lördag. Dom som var med i bortaförlusten (0-5), bör även vara rejält revanschsugna!

Aras Mohammadi:

”Tuff match hemma mot Sleipner! En match som är viktig för båda lagen i kampen om topplatserna.

Sleipner är ett duktigt lag som kommer att jobba in i det sista. Finns matcher där de gjort mål i slutminuterna så det gäller för oss att vara med från start och i 90+ minuter.

Vi tror på en jämn match där viljan och inställningen kommer vara avgörande. Vi hoppas så många som möjligt är på plats och stöttar oss!”

IFK Haninge-IK Sleipner lördag den 16 september 16:00 Torvalla IP