Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 20

Endast 7 matcher återstår i årets serie och IFK placerar sig just nu på plats 3 (en match mindre än Sleipner på plats 2). Denna serie kommer bli tajt ända in i omgång 26. IFK har visat fin form efter sommaren med 5 vinster på 6 matcher. Formen behöver behållas om man ska vara med i racet hela vägen.

Mjölby har varit lite upp och ner. Man började serien med 4 raka förluster, sedan hade man en period med 5 raka segrar. Efter sommaren har laget vunnit 3 av 6 matcher. I senaste matchen spelade man oavgjort på bortaplan mot Armeisk-Syrianska och placerar sig nu på plats 5 i tabellen.

IFK vann senast i Eskilstuna med 3-0. Om man tar bort sista kvarten av första halvlek så har IFK bra kontroll på matchen. Man får även 1-0 tidigt, vilket underlättar. Stark seger i en tuff bortamatch. Nu väntar ännu en bortamatch mot ett bra hemmalag. Bra debuter av Pa, William och Mert senast, dessutom var Aziz tillbaka efter skada. Är en bra konkurrens i IFK just nu och förhoppningsvis sporrar detta till bra prestationer.

Aras Mohammadi:

”Fina debuter senast samt skadade spelare som återvänder gör att truppläget ser ljusare ut.

Match borta mot Mjölby. Ett som blandat och gett under säsongen. Det är svårt att veta riktigt vart man har dem. Dock är det ett lag som har möjlighet att knappa in och blanda sig in i kvalplatserna. Matchen i våras slutade 3-0 till vår fördel. Hemmalaget är utan tvekan, sugna på revansch. Det gäller för oss att vara på tårna och resoluta i det vi vill göra.”

Mjölby AI FF – IFK Haninge Vifolkavallen söndag 10 september 16:00