Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 19

Herrarna åker till Eskilstuna och Tunavallen för möte med IFK Eskilstuna på söndag. IFK Eskilstuna placerar sig på plats 12 och negativ kvalplats för tillfället. Hemma på Tunavallen har laget generellt gjort bra resultat och näst senast slog man Assyriska på bortaplan med 3-1, så bortalaget borde vara förvarnat att det blir ännu en tuff match! Senast förlorade man borta mot starka Mjölby med 3-0.

IFK Haninge förlorade senast mot Assyriska med 1-2 på hemmaplan. Trots många avbräck hos IFK så förtjänade man inte förlusten. Assyriska var effektivare helt enkelt och försvarsspelet vid målen var inte så stabilt som tidigare under säsongen. Till söndagens match är flera spelare tillbaka, sedan är också Pa Dibba spelklar efter att turkiska fotbollsförbundet äntligen tryck på knappen. Viktig match igen för att hålla hösten ”levande”.

Aras Mohammadi:

”Tyvärr gick inte resultatet vår väg sist och detaljer blev avgörande. Däremot finns fortfarande möjligheten för att nå vårt mål. Gäller att studsa tillbaka och hamna på rätt spår.

Dock väntar en tuff motståndare i Eskilstuna på Tunavallen. IFK Eskilstuna ligger i ett läge där bara poängen räknas. Det blir en drabbning mellan två lag som verkligen behöver en vinst.

På söndag får vi se vem som drar det längsta strået.”

IFK Eskilstuna-IFK Haninge Tunavallen den 3 september klockan 16:00