Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 18

Ett toppmöte väntar på Torvalla IP. Assyriska gästar denna fredagskväll. Assyriska placerar sig på fjärde plats i tabellen efter 17 spelade omgångar efter 11 vinster och 6 förluster. Senast förlorade man på hemmaplan mot IFK Eskilstuna med 1-3. En dålig start i matchen gav 0-2 tidigt och när IFK Eskilstuna gjorde 1-3 i minut 71 var matchen avgjord. Revanschlustan lär vara stor hos Södertäljelaget inför denna match. IFK vann bortamötet med 2-1. Hugo Fernández toppar AFFs interna skytteliga på 7 mål.

IFK har fyra raka segrar. Senast mot Smedby borta med klara 3-0. Sommarens nyförvärv i Bachir Katourgi och Christian Aphrem har gett laget energi och stabiliteten defensivt har varit påtaglig! Adrian stabil i kassen, det gånger det behövs. Nu väntar en riktig toppkonkurrent på hemmaplan och det i dessa matcher det kommer avgöras vilket lag som hamrar sig fast i toppstriden. IFK behöver göra en toppmatch för att vinna denna match.

Aras Mohammadi:

”Match hemma mot tuffa Assyriska FF. Vi kan inte sticka under stolen med att det är en tidig seriefinal mellan två lag som vill vara med i toppen och slåss om avancemang.

Assyriska är en motståndare vi har stor respekt för. Vi kommer att behöva vara på tårna direkt och redo för strid. Matchen kommer avgöras av detaljer och vem som helt enkelt vill det mest.”

IFK Haninge-Assyriska FF, Torvalla IP, fredag den 25 augusti 19:30.