Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 17

Division 2 södra Svealand rullar vidare. Efter två raka hemmamatcher reser herrarna till Norrköping för match mot Smedby AIS.

Smedby har startat hösten bra. Vunnit två matcher och förlorat en. Man besegrade bl.a. topplaget Assyriska med 2-0 på hemmaplan. Senast besegrade IFK Eskilstuna på bortaplan efter att man gjort mål på en straff i den 93e matchminuten. Bra för moralen såklart och detta kommer bli en riktigt tuff bortamatch för herrarna.

IFK har inlett hösten strålande med tre raka segrar. Det har dock varit mot lag placerade på den undre halvan i tabellen. Nyförvärven har gjort avtryck direkt och stabiliteten finns i spelet, dock är serien otroligt jämn och varje match kommer betyda massor. Kommer vara små marginaler som avgör vilka som kvalificerar sig till Ettan 2024. Hemmamatchen mot Smedby AIS var ett rejält bottennapp, så spelarna är förhoppningsvis sugna på en mycket bättre prestation denna gång!

Aras Mohammadi:

”Match borta mot Smedby AIS som är en kluring motståndare. Senast lagen möttes slutade matchen i en klar seger för Smedby AIS efter en medioker insats från vår sida.

Vi får nu möjlighet att ta revansch från hemmamatchen.
Det kommer att bli en tuff match där detaljer kommer att avgöra.”

Smedby AIS-IFK Haninge, lördag den 19 augusti 16:00, PreZero Arena