Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 16

Två raka efter sommaruppehållet för herrarna. En bra start, men säsongen är lång och fokus på varenda match gäller om man vill vara med i toppen. Nu väntar andra hemmamatchen på raken när Huddinge IF gästar Torvalla IP på söndag.

Huddinge förlorade knappt mot Assyriska på Södertälje arena förra helgen. En jämn match som avgjordes i minut 88 när AFF gjorde 3-2. Spelmässigt har Huddinge många gånger sett bra ut under säsongen och förtjänar nog några poäng till. I hemmamatchen mot IFK var laget många stunder klart bättre än IFK, men en oskärpa i sista tredjedelen var avgörande den gången. Helt klart ett bra fotbollslag som gästar Torvalla på söndag.

IFK tog, som sagt, andra raka segern efter omstarten senast. Förutom första kvarten av andra halvlek hade IFK kontroll på matchen och, trots, fyra mål gjorda kunde det faktiskt ha blivit något till. Laget känns stabilare än under våren och en spännande höst väntar. Kommer bli en jämn serie, så varje match kommer betyda massor!

Aras Mohammadi:

”Dags för omgång 16 och ett stockholmsderby mot våra
grannar Huddinge IF.

Huddinge kommer från en förlust senast och kommer att vara revanschsugna. Vi förväntar oss ett intensivt Huddinge som gärna vill studsa tillbaka direkt.

Vi har fått en bra start på höstsäsongen med två segrar. Resultatmässigt är vi nöjda. Rent spelmässigt tror vi att vi kan få ut mer. Med det sagt kommer det att krävas en gedigen insats för att slå duktiga Huddinge IF.

Kom gärna ner till Torvalla och stötta oss.”

IFK Haninge – Huddinge IF söndag den 13 augusti 14:00 Torvalla IP.