Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 14

Dags för andra delen av säsongen för herrarna. Höstsäsongen startar med bortamatch mot Nacka FC.

Nacka FC, som inledde serien på ett övertygande sätt, förlorade sina fyra sista matcher på vårsäsongen. Detta medförde att man tappade något i serien och ligger nu på en nionde plats. Sex poäng bakom IFK (på femte plats).

IFK var vårsäsongen upp och ner. Avslutningen med förlust mot Nyköping och ett mycket onödigt poängtapp hemma mot Armeisk/Syrianska var under förväntan. Uppstarten på hösten börjar nu, vill IFK vara med under hösten så behöver poäng tas direkt! Amin Faily har lämnat för att träna Hammarbys P19, så Hassan Halal, tillsammans med Harre Özpolat leder laget i omstarten.

Hassan Halal:

”Omstart/Nystart kalla vad man vill men nu börjar det riktiga racet till mål. Vi spelar en tuff match mot Nacka som är nykomling för i år, serien visar dock att Nacka gjort mycket rätt och har under våren visat på prov en snabb omställnings fotboll med mix utav finess. Vi har studerat dem väl inför höst mötet och hoppas i kraft utav det tillsammans med de förändringar vi gjort inför hösten bidrar till 3p. Vi ser fram emot en rolig tillställning med mycket energi och intensitet.”

Många viktig matcher under hösten, börjar imorgon!

Nacka FC – IFK Haninge Fisksätra IP den 30 juli klockan 14:00