Hoppa till innehåll

Herr: Inför omgång 13

Dags för vårsäsongens sista omgång. För herrarna väntar Armeisk-Syrianska hemma på Torvalla IP.

A-S började säsongen bra och hade två segrar, en oavgjord och en förlust efter de fyra första matcherna. Efter det väntade tre raka förluster. Den senaste matchen mot IFK Eskilstuna vann man på hemmaplan med 1-0. Vinsten kom efter att återigen förlorat tre raka matcher. Tränarbyten har skett under året i A-S. Till omgång tre kom IFK Haninge bekante Tino Katsoulakis in, men han var inte tränare i senaste matchen mot IFK Eskilstuna. A-S kan vid seger lämna över den negativa kvalplatsen inför sommaruppehållet, så laget kommer taggat inför torsdagens match.

IFK förlorade som bekant senast mot Nyköping på bortaplan, där IFK gör en okej match. Nyköping borta på Rosvallas naturgräs är en svår match. Förlusten gjorde dock att man tappade mot topplagen. Inför denna match ligger man placerade som fyra i tabellen, 4 poäng bakom serieledande Sleipner. Detta blir en viktig match för att vara med i toppstriden när höstsäsongen drar igång i slutet av juli.

Amin Faily:

”Besvikelse efter förlusten senast mot Nyköping, där ett kryss hade varit mer rättvist. Lagen hade varsin halvlek.

Men vi slickar såren, tar med oss första halvlek och gör oss redo för match redan på torsdag mot Arameisk-Syrianska. A-S kommer från en stark seger senast mot IFK Eskilstuna

Det gäller att vi är på tårna från första minuten och behåller fokus matchen igenom för att säkra en trepoängare innan vi går på ledighet!”