Hoppa till innehåll

Hemsidan möter Vincent Sundberg

Vincent tillhörde, med många andra duktiga spelare, IFK Haninges fantastiskt framgångsrika P2004-lag. Tillsammans skördade dom stora framgångar under ledning av Mike Jeng. Vincent, har precis som Salim som vi träffade tidigare, lämnat Stockholm för fotbollens skull.

Efter många säsonger i IFK Haninge och någon säsong i AIK lämnar du inför 2023 och flyttar till Landskrona, vad hoppas du få ut av den flytten? Jag flyttade till Landskrona för att få mer seniorerfarenhet på hög nivå och komma in i seniorfotbollen på heltid.

Du har flyttat låååångt, hur funkar det själv, har du koll på allt? Lagar du egen mat, bor du själv?

Jo det var en bit att flytta, så i början var det lite ensamt och inte mycket alls att göra. Många nya saker att lära I början som jag aldrig gjort förut, tex teckna avtal, betala räkningar osv, så det var lite struligt. Nu har jag fått ordning på allt i min lägenhet där jag bor själv. Det blir några dagar i veckan jag lagar mat annars äter vi på fotbollsanläggningen.

Landskrona är en anrik förening, hur upplever du intresset runt fotbollen i Landskrona? Landskrona är en anrik förening där fotbollen betyder väldigt mycket här nere. Intresset är stort och man märker nästan överallt i Landskrona när det är match och alla känner igen dig för det är en så liten stad.

Vad har laget för ambitioner 2023? Lagets ambitioner är att komma så nära toppen som möjligt.

Du spelade i våra 04or som vann det mesta. Vad minns du mest kring tiden hos oss? Det var en väldigt roligt tid i Haninge och det var där allt började. Det jag minns mest är alla roliga minnen med lagkamrater och ledare.

Vi minns dig som en kvick ytter med en grym inställning som alltid jobbade hårt, stämmer vår bild? Min ambition har alltid varit att jobba hårt för att nå mina mål. Min styrka och snabbhet har jag fått träna upp. Jag kommer ihåg när jag kom till Haninge och tyckte jag var sämst i laget. Ett bra minne jag har är att jag kom in på planen i en match och efter två ruscher på långsidan så skrek jag att jag ville byta och min tränare Mike Jeng bara skrattade. Jag har kommit långt sedan dess på grund av min inställning och hårt arbete.

Vad hoppas du själv med säsongen 2023? Jag hoppas att få spela så mycket som möjligt och få så mycket seniorerfarenhet som jag kan.

Vi önskar dig lycka till! Vi är stolta över dig! Fortsätt kör hårt!!