Hoppa till innehåll

Dubbla träningsmatcher för Dam

Två matcher spelade i veckan för damerna. I onsdags spelade en uppskjuten (från helgen) match mot Ingarö och i söndags gästade Årsta FF Torvalla IP. Damlaget har spelat två matcher i veckan, seger, 4-1 , borta mot Ingarö i onsdags, oavgjort,  0-0 , hemma mot Årsta FF igår Söndag.

I onsdagsmatchen mot Ingarö tar vi tag i taktpinnen direkt från start. Vi sätter bra press, spelar ett varierat och kreativt anfallsspel vilket resulterar i fyra mål framåt. Defensivt uppträder vi lugnt och disciplinerat. Släpper inte till många målchanser och släpper endast till ett mål bakåt, på en fin frispark från Ingarö.

Mot Årsta är vi inte lika påkopplade från start . Vi blir satta under en hög press som vi inte tar oss ur på något bra sätt. Vi saknar rätt aggressivitet och får inte till vårt passningsspel. Vi gör några bra saker framåt, men på det stora hela är vi inte är nöjda med annat än att vi håller nollan. Defensivt släpper vi endast in ett mål på 180 minuter, väldigt positivt!

Sammantaget två nyttiga träningsmatcher på väg mot seriepremiär. Vi tar med oss saker att fortsätta jobba med och saker att förbättra. Ett extra plus till Tindra från vårt F09- lag som varit inlånad som målvakt under båda matcherna och gjort strålande insatser.

Damernas seriepremiär mot Kransen United spelas den 14 april klockan 20:00 på Aspuddens IP.