Hoppa till innehåll

Delad pott i Norrköping

Omgång 4 och tuff bortamatch mot topptippade IF Sylvia på Platinum Cars arena i Norrköping. IFK, återigen med samma startuppställning som i de 3 första omgångarna.

Första halvlek inleds ganska tillknäppt, där lagen känner på varandra. Sylvia är ett bollskickligt och kontringstarkt lag. Det är också Sylvia som har mest boll i inledningen av matchen, men utan att skapa något speciellt farligt. Första halvleks första riktigt farliga chans blir IFK:s. Brian vänder på en femöring och skjuter lågt ner vid Wille Jacobsen vänstra stolpe. Men Wille hinner ner och styr undan skottet. Under halvleken sista 20 minuter händer det en hel del och Adrian i IFK målet får göra flera bra räddningar. Även WIlle Jacobsen i Sylvia målet får en del att göra och får dessutom hjälp av ribban i minut 37 när Rickson avslutar från vänster innerläge. Bägge målvakterna är första halvlek bästa spelare. Halvtidsresultat 0-0. Kändes ganska rättvist.

Andra halvlek blir det en hel del ställningskrig. Bägge lagen känns farliga i sina omställningar och med lite bättre skärpa/beslut så kunde vilket som helst av lagen ha fått med sig en tre poäng. Matchen slutar 0-0, ett resultat som jag tror att bägge lägen är hyfsat nöjda med. Jag utser de bägge lagens målvakter, till matchens lirare. Adrians 4:e nolla, imponerande!


Nästa match Sandvikens IF hemma på valborg, 30/4. KL 16.00


Välkomna/N