Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 7

En sen vändning mot obesegrade Reymers gav 2-2 på Torvalla. En stark vändning efter att stått utan seriematcher i två veckor. Nu väntar IFK Tumba på bortaplan.

IFK Tumba har noll poäng efter 5 spelade matcher och ligger sist i tabellen. Senast förlorade man mot KIF Söderort med 2-4 på bortaplan. IFK är nog favoriter i matchen, men jobbet ska göras!

IFK har tre vinster, en oavgjord och en förlust efter fem spelade matcher. Stark vändning senast och vi hoppas damerna kan ta med sig energi från det till matchen mot Tumba.

Magnus Tyrgrim:

”Med vittring på täten i serien åker vi för att ge allt vi kan för de tre poängen. Skador och studentfirande gör såklart att den här perioden kräver lite extra av oss, men vi har bra bredd och kraft i truppen. Vi kommer varken underskatta eller överskatta motståndarna, utan koncentrera oss på vårt spel, vår uppgift och vad vi vill åstadkomma.

De senaste veckornas träning har varit bra. Vi har fått igång en fin rotation med de yngre lagen och några av dem har också följt med oss i match för att långsamt växa in i seniorfotbollen. Det är kul och skänker dessutom en extra trygghet i perioder med skador och andra aktiviteter utanför fotbollen.

Vi åker till Storvreten för att bärga tre poäng, inget annat!”