Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 4

I omgång väntar en ny tuff utmaning för damerna i Sickla IF. SIF har inlett med två segrar på tre matcher och gjort hela 16 mål på dessa. Förlusten kom mot Reymers, där man släppte in 2-3 i 83 minuten. Sickla slutade förra året på en 8e plats i serien, men har börjat denna säsong betydligt bättre. Senaste matchen vann man med förkrossande 7-0 på hemmaplan mot KIF Söderort.

IFK kommer med gott självförtroende. Senaste segern mot tuffa Ösmo på bortaplan var odiskutabel. IFK var det klart bättre laget och styrde matchen. IFK har tre raka segrar, gjort 15 mål framåt och bara släppt till 2 mål bakåt. Blir en härlig match på söndag.

HT Magnus Tyrgrim:

”På söndag väntar åter hemmamatch, denna gång mot Sickla. Efter segern borta mot Ösmo, och därmed tre raka segrar, är det dags att ta sig ordentligt i hybriskragen och fortsätta jobba stenhårt! Vi ådrar oss tyvärr två skador under förra matchen och kommer behöva stuva om lite. Vi känner oss ändå lugna. Alla har matchats i serien och visat att vi har bredd, kvalitet och kraft i laget i år.

Mot Sickla förväntar vi oss kanske lite högre tempo än i några av de tidigare matcherna och det borde kunna passa oss ganska bra. Vi kommer att arbeta med de fotbollsmetoderna vi brukar om än med några små taktiska förändringar.

Väl mött på Torvalla IP på söndag!”

IFK Haninge – Sickla IF, avspark 14:00 den 7 maj på Torvalla IP.