Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 3

Damerna har inlett serien med två raka segrar. Senast en övertygande 8-0 seger på hemmaplan mot Stuvsta FF. På fredag väntar Ösmo GIF på bortaplan i en tidig seriefinal.

Ösmo har även dom två raka segrar. En storseger (11-0) mot Tumba på hemmaplan följdes upp av en uddamålsseger (3-2) på bortaplan mot KIF Söderort. Laget har gjort hela 14 mål på två matcher, så IFK får se upp.

Ösmo åkte, precis som IFK, ur division 3 säsongen 2022. En seger i sista matchen mot Ingarö hade räddat kontraktet, men två mål sista halvtimmen räddade 2-2 för Ingarö och därmed även fortsatt division 3 spel.

IFK och Ösmo möttes två gånger under 2022. Lagen tog varsin seger på bortaplan. IFK vann på Ösmo IP med 3-1, men förlorade på Torvalla med 1-2. Blir en spännande match på fredagskvällen.

HT Magnus Tyrgrim: ”Två omgångar avklarade, sex poäng med oss, ett målsnitt på 5,5 mål/match och en målskillnad på + 10, så ändra vi inte mycket. Några justeringar naturligtvis. Vi räknar med en klart mer målsnål match mot Ösmo på fredag.

Det kommer bli en jämn och kul match mot Ösmo, det känns lite som ett derby. Vi ser fram emot matchen.”

Avspark fredag den 28 april klockan 20:00 på Ösmo IP.