Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 14

Sickla har, precis som IFK, ett 1-1 resultat mot Skogås som senaste resultat. En match laget länge ledde, men kvittering av Skogås med kvarten kvar. IFK studsade tillbaka något efter förlusten mot serievinnaren Reymers.

Sickla vann vårens möte mot IFK med hela 3-0, IFKs enda förlust under våren. En match IFK var allt annat än nöjda med. Sickla har länge varit med i toppen av tabellen, men efter några förluster och oväntade poängtapp placerar man sig nu på fjärde plats 5 poäng bakom IFK på andra plats. Ska man kunna placera sig före IFK behöver man nog vinna söndagens match.

IFK tog senast en poäng i den svåra bortamatchen mot Skogås. En match man ledde i paus. Prestationen i den matchen var ett fall framåt gentemot matchen mot Reymers. Reymers är klara seriesegrare, för IFK gäller det att hålla ihop säsongen och se till att ta andra platsen i tabellen, en seger på söndag skulle vara ett stort steg mot just det. Förlusten mot Sickla i våras sved ordentligt, så ett taggat damlag är ute efter revansch!

Magnus Tyrgrim:

”På söndag väntar Sickla borta på Nacka IP. Veckan har blivit lite hackad av alla förkylningar, många har ordinerats vila vilket gett en avslappnad och förväntansfull atmosfär i truppen. Det tror jag kommer leda till en riktig urladdning i helgen, vi kommer kämpa för att hålla vår placering och helst utöka avståndet nedåt om det är möjligt.”

Sickla IF-IFK Haninge söndag den 17 september 19:00 Nacka IP 2