Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 13

Efter förlusten i seriefinalen behöver IFK hitta ny energi och avsluta serien på bästa sätt. På lördag väntar Skogås/Trångs på bortaplan.

S/T har 6 vinster och 5 förluster 11 spelade omgångar. Man har besegrat bottenhalvan, men haft problem att ta poäng mot toppen. Senast förlorade man på hemmaplan med 0-2 mot Sickla IF. Laget är med och slåss om andra platsen i tabellen, men då behöver man nog vinna lördagens match mot IFK.

IFK förlorade som bekant seriefinalen senast mot Reymers med 0-2. Matchen avgjordes visserligen sent, men Reymers var det bättre laget och IFK kom inte riktigt upp till max, då blir det svårt mot ett så pass bra lag som Reymers. Gäller för IFK att glömma och ladda om, det är absolut ingen lätt match på lördag.

Magnus Tyrgrim:

”I veckan har vi laddat om batterierna och fokuserat på att rätta till några av de misstag vi gjorde förra helgen mot Reymers. Vårens möte med Skogås var mer jämnt än resultatet antyder. Vi ser fram mot en jämn och spännande kamp för att komma tillbaka i vinnarspåret igen.”

Skogås/Trångsunds FF-IFK Haninge Nytorps Mosse IP, lördag den 9 september 14:30