Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 11

Tabelljumbon IFK Tumba väntar i omgång 11 för damerna. Endast ett mål framåt senast, förväntningarna bör vara att några till skall göras i denna match. IFK Tumba har haft en tuff säsong och är utan seger med 8 spelade matcher i en haltande tabell. Detta blir IFK Tumbas återstart efter sommaren och blir första matchen mellan lagen denna säsong, då IFK Tumba lämnade WO i vårens match.

För IFK gäller det att vinna matcherna och att försöka förbättra målskillnaden. Reymers är fortsatt obesegrade i tabelltoppen och marginalerna är små, men laget har en tydlig målsättningen att avancera till division 3, då måste dessa matcher vinnas! Senaste matchen mot KIF Söderort vanns visserligen, men endast ett mål framåt mot ett lag som förlorat två ggr med 0-11 senast månaden är inte tillräckligt. Dags för damerna att ta tag i hösten och visa deras riktiga kvalité som finns i laget!

Magnus Tyrgrim:

”Tumba hemma väntar. Vi har skadefritt sånär på de gamla långtidsskadorna, har full trupp och nerverna under kontroll. Vi kommer också presentera något nyförvärv till denna match vilket ska bli roligt! Ses på Torvalla på lördag!”

IFK Haninge – IFK Tumba, Torvalla IP , 26 augusti 17:30