Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 10

Dags för damerna att start igång hösten! En jämn toppstrid gör damernas serie spännande under hösten. Åtta matchen kvar att spela

”Vi har tränat ett par veckor nu inför seriens start och det har varit bra träningspass med spelare som återvänt i god form efter sommaren. Hösten kommer bli väldigt spännande i en serie med en jämn topp, där vi såklart kommer försöka vara”, säger Magnus Tyrgrim

I återstarten av serien väntar KIF Söderort på bortaplan. KIF har redan startat sin höstsäsong. Starten blev inte så lyckad med 0-11 mot Kransen United. Dock är tidiga augusti er lite nyckfyllda, då semester ofta spökar i lagen och trupperna är lite ihåliga. Det kommer vara ett revanschsuget lag som tar emot IFK på lördag.

Hemmamatchen mot KIF slutade med 3-0 vinst för IFK, då KIF valde att lämna WO. Denna gång kommer det förhoppningsvis spelas om poängen.

IFK behöver fortsätta vinna för att hänga med i toppen. Reymers är fortsatt obesegrade i toppen och poängtapp kommer bli extra kostsamt.

Magnus Tyrgrim om matchen:

”På lördag inleder vi höstens seriespel borta mot KIF Söderort. Vi kommer med en utvilad och komplett trupp. Alla kommer att ge allt för att fortsätta vårens fina prestationer och verkligen gå för fullt! Vi ser fram emot matchen!”

KIF Söderort-IFK Haninge, lördag den 19 augusti 14:00 Mälarhöjdens IP