Hoppa till innehåll

Dam: Inför omgång 1

Premiär för damerna den 14 april när Kransen United väntar på Aspuddens IP. Kransen är ett relativt ny förening med endast dam- och herrlag. Damerna kommer 2022 på sjätteplats i division 4B med 21 inspelade poäng på 18 matcher. Laget gjorde (med sin 20 mål) minst mål i serien, släppte dock endast in 28 (tredje minst i serien).

Inför premiären Magnus Tyrgrim:

Efter en fyra månader lång försäsong. En lika lång vinter med varierande väderlek. Några flyttade eller inställda träningsmatcher så har vi ändå fått ihop det riktigt bra. Vi är redo för Kransen United på fredag.

Vi har under försäsongen byggt vidare på förra årets fotbollsfilosofi, tillfört några nya delar samt ett antal nya spelare.

VI ska ta oss an premiären med samma spelglada fotboll vi sett under några av de senaste träningsmatcherna. Som t.ex. mot Ingarös division 3-lag, vilka vi gör en väldigt fin träningsmatch mot (seger 4-1).

Truppen är i stort sätt skadefri, några bortresta och enstaka förkylningar, men en laddad trupp spelare kommer med till bortamatchen på fredagskväll. Där kommer också de två senaste nyförvärven, Veronica och Emma, att göra seniordebut med oss.

VI ses på Aspuddens IP!!