Hoppa till innehåll

Bra start för P17

P17 har inlett seriespelet med fyra raka segrar och leder serien. Många matcher kvar att spela, men vi kollar med tränare Aras Mohammadi efter inledningen.

Bra start på serien, vad är Du mest nöjd med?’

Är nöjd med lagsammanhållningen och gruppen generellt. Det är ett bra gäng med bra karaktärer.  Är väl egentligen mest nöjd med tre poäng. I slutändan är det det enda som räknas.

Vad finns att förbättra?

Tycker att vi behöver få en mer balans över matcher och ha mer kontroll över matchbilden över 90 min. Finns fortfarande bitar att jobba med, både defensivt och offensivt.

Vad väntar härnäst i seriespelet?

Vi möter två bra motståndare nu kommande matcher som kan påverka säsongen. Ett fysiskt starkt Skogås som inte kommer göra det lätt för motståndare samt Degerfors som alltid är starka. Med det sagt har vi märkt att det inte finns utrymme för att slappna av då det inte finns några lätta matcher vilket vi fick erfara sist.

Du har varit tränare några år, har Du några egen favorittränare?

Har väl egentligen ingen favorit. Däremot tränare som jag inspireras av som t ex Conte, Pep och Klopp. Försöker titta på dem och se om jag kan ta med mig något.

Din favoritklubb förutom IFK Haninge?

Juventus.

Vi tackar Aras för intervjun och önskar stort lycka till framåt i serien. Nästa match spelas hemma på Torvalla IP, söndag, den 8 maj mot Skogås. Avspark 12:00. Välkomna!