Hoppa till innehåll

Bilal till rikslägret

I år är det dags för årgång 2007 att samlas för riksläger i Halmstad. På grund av pandemin har dom två senaste rikslägren varit på Bosön, men nu är det tillbaka i Halmstad.

På rikslägret samlas 128 spelare som selekteras ut av distriktsförbunden. 26 spelare från Stockholm har valts ut. Såklart är valet i Stockholm extremt svårt, då distriktet är stort och det finns många duktiga spelare. Många duktiga spelare har genom året inte blivit uttagna till rikslägret och ändå spelat på elitnivå senare. Kom Ni inte med nu, så är det bara fortsätta göra jobbet varje dag.

En av dom 26 spelare från Stockholm är vår egen Bilal Konteh Krubally. Bilal har gjort bra samlingar med stadslaget och i vår miljö vilket ger honom chansen att deltaga på rikslägret. Bland annat spelar Bilal kontinuerligt i vårt P17-lag, möter där två år äldre spelare och löser det galant. Från rikslägret tar sedan förbundskapten Roger Franzén ut sin första landslagstrupp.

Vår kull 2007 är en bra kull med många duktiga spelare. Vi tycker att vi kunde haft fler med på rikslägret, men vi vet också att det inte alls är avgörande för spelarnas framtid. Jobbet som läggs ner varje träning och match kommer ALLTID var det som avgör. Spelarna skriver sina egna sagor, det är upp till var och en av Er hur sagan ser ut.

Grattis Bilal! Kör hårt i Halmstad!

Ni som inte kom med, fortsätt att jobba hårt, Er tid kommer!