Hoppa till innehåll

FOTBOLLSSKOLA

 

I IFK Haninges fotbollsskola är syftet att erbjuda barnen ett lekfullt sätt att prova på att spela fotboll. Vi gör övningar med mycket bollkontakt, driver boll i olika övningar/lekar och spelar smålagsmatcher.  

I fotbollsskolan handlar det om upprepande övningar så barnen blir trygga i att hantera bollen tidigt, träningarna planeras efter klubbens spelarutbildningsplan 5-7 år. Vårt mål är att skapa förutsättningar för ett långt intresse så att barnen får en passion för fotbollen samt skapa en miljö som är rolig, stimulerande och utvecklande för alla barn som älskar fotboll. 

IFK Haninge erbjuder 26 träningstillfällen per år, utomhus & inomhus + en minicup som avslutning på inomhussäsongen.

Alla är välkomna När fotbollsskolan startar upp varje vår har vi alltid två årskullar samt flickor och pojkar tillsammans i grupperna.  Uppdelning sker efter hand när antalet barn är tillräckliga för att delas, vanligtvis till hösten. 

Tränare  
Vi som är ansvariga för fotbollsskolan heter Kattis, Aiden och Christoffer, vi är pedagoger i grunden med erfarenhet från skolans värld.  

Föräldrar Ni är så viktiga, utan er kan vi inte bygga vidare föreningen. 
Vi behöver föräldrar som kan ställa upp som tränare och lagledare, då kostar det ingenting för ert barn att vara med samt att ni får en uppsättning ledarkläder. 

Anmäl er som ledare samtidigt när ni anmäler ert barn till fotbollsskolan. Anmäl här direkt: Anmälan fotbollsskolan
Rekommenderat antal ledare per lag: 4 st 
Ledarroller är: tränare, lagledare och värdegrundsansvarig.

Alla ledare får gå interna utbildningar på en lätt nivå, det gör ABSOLUT inget att man inte har erfarenhet av fotboll, alla föräldrar är välkomna som ledare, så länge man har ett gott hjärta och tycker om barn.